Monday, 20 May 2013

Degree, done my semester 1 & Happy Mother's Day!

Holla!
12/5/2013 have passed, and Im done my first semester for degree! Short time elapsed, isn't it? And alhamdulillahh, exam haritu semua subject boleh buat. Pray for the result pulak! Dah la aku berangan nak DL kekonon la kann. Tapi tahu dah can't achieve, sebab da kantoi carrymark haha. Doakan aku lulus semua subject syukur daa :)

Kehidupan degree betul-betul banyak berubah.


  • Feel dia lain macam sikit.
  • Kawan-kawan dah ramai tak ada. Sebab tak semua sambung/sambung tempat lain.
  • Suasana lain, seram. Haha
  • Tak berapa nak huha sangat (  means tak childish mana laa ), tapi banyak enjoy secara matang. Haha! Boleh cemtu :p
  • Tiba-tiba join xtvts secara aktif, kalau sebelum ni malas nak amek tahu, cam pepoyo kan, tapi sekarang, haha.
Oh ya, for the last paper which was Mandarin Language punya paper, sama tarikh dengan Mother's Day. So malam ituu, aku plan nak buat suprise dinner for my lovely mom. Baik punya plan itu ini, sekali wan (nenek) sungguh jujur orangnya telah memberitahu semua orang yang aku nak belanja dinner bagai. Hahahaha! Yang ni tak tahan, tapi takpola uwan den ni comey yo, den pun takpo tak kisahla, janji dia paling excited nak datang Shah Alam malam tu, kata usu aku.

Kami sekeluarga makan malam di Serai Thai Restaurant, Seksyen 3 Shah Alam. Sangat dekat dengan rumah sewa aku. Ianya terletak bebetul belakang Wisma Mais yang ada Mr. Mcd depan dia. Makanan dia awesome juga, sodap! Harga pun berpatutan. Sesiapa nak try makanan Thai yang sosodap raso, sila lah! But it much more easier if you booking for table and make an order siap siap!

Okay, bye. Wwiwi!


Adik aku tidak tersenarai dalam gambar.




1 comment:

  1. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...