Monday, 23 April 2012

KEBOSANAN DI TAHAP MAKSIMA!

Assalamualaikum wbt, hai tawan tawan. Okay aku saja menggunakan bahasa gedik disitu.


Memang tak faham aku kenapa sangat jarang update ini blog. Dah lama aku kesian tapi aku boleh biarkan blog ini terkapai-kapai keseorangan hoho.
Memandangkan aku sedang meraikan cuti sem yang zzzzz membosankan ini, so aku sentuh semula la keyboard ini dan jari jemariku menari nari di atasnya. Tu dia amik kau.


Akan tetapii, cuti sem kali ni sama ja macam sebelum sebelum ni,B O S A N okay? Got it? Oh yelaa korang semua best laa, p jalan sana p jalan sini p jalan situtt. Sian kat cek tau.


EH tapi tapi mak selamatkan cuti bosan aku ni hoho. Last Saturday and Sunday, kami sekeluarga p Cherating untuk FamilyDay tempat kerja mak kamii. Alaa semalaman ja, jadilah tu dari takda aih.


Sila menjamu selera dengan gambar gambar tersebut, pasti hilang terus selera hangpa semua.



Haha so sweet main ikat ikat kaki kann. They'r my brothers .

Mana mungkin nak suruh adik kecil tetomey tu masuk lari dalam guni, tenggelam dia tau.

Semua ni aku sayang aih, abah ja relax duduk kat bilik main lappy haha

Sudah cukup sudah, cukup sampai disini sajaa. 

Makanyaa berakhirlah sudah aktiviti sepetang kami itu. Malam tu ada majlis makan makan macam biasala, aku makan kambing sampai nak termuntah pelangi, *rujuk gambar diatas* . Esoknya makan sedap lagi, nasi minyak hoho. Kk enough is enough! Babai



Sunday, 8 April 2012

Final Exam, Sem5

Hai assalamualaikum, wah wahh lama gila laa tak update, kesian gila dah kat blog ni.
Sekali lagi entah apa yang aku busykan sangat tu, trolololo.
Btw, sekarang aku sedang menghadapi peperiksaan, aiceh macam budak sekolah kan daku, okay muntah pelangi sekarang x)
Semester 5, haa nak berakhir sudahh. Got 3 papers to goooo. 
Hopefully, I can get reach the target, aminnn. Nak buat mak dan abah bangga sikit kali ni :( *maksud tersirat* trolololo.
Anda semua doakan daku juga yaa, terima kasih daun keladi, nanti nanti doakan lagii :D




Adiosss.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...