Wednesday, 7 December 2011

MY DREAM WEDDING :)

Assalamualaikum wbt.
Hai anda anda dan anda! :D
Got 5 more days untuk naik sem baru.
Ohh rasa tersangatlah bosan tika cuti sem ney, tapi bila nak start a new sem, rasa malas pulak :\


Dalam aku menjelajah Youtube, aku tengok pre-wedding/wedding punya video.
Entah sapa sapa punya wedding aku tengok dengan khusyuknya haha.
Dan salah satunya adalah Dian + Tito Islamic Wedding, alaa DIan Pelangi tu, tak kenal pergi search :D


Terpesona kot tengok wedding dia oh my :( Teringin! Haha.
Apa? Aku gatal nak kahwin? Lantak kau, orang gila je taknak kahwin. (^_^)V


Credit to : Melissa Abdullah :)


                                                                                                                           

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...