Monday, 5 December 2011

Kak Sheila's Wedding :D

Hai assalamualaikum wbt reader (s) :D


Kepada yang follow and keep reading my blog sejak awal mesti pernah baca entry pasal kakak kepada bestie aku, Amalina Ahmad iaitu Kak Sheila yang bertunang pada bulan  July seperti yang aku kisahkan dalam entry Pertunangan Kak Sheila ini.


So, kalau da bertunang, selepasnya kahwin! Kak Sheila telah bernikah pada 3 Disember 2011 bertempat di Masjid Besi, Putrajaya bersama suaminya Abang Zaki dengan sekali lafaz. Dinikahkan oleh ayah Kak Sheila dan Amalina juga iaitu Uncle Ahmad. Wahh gitu ;p


Haha aku pun tak tahu kenapa takde gambar pengantin ;p

Dann pada 4 Disember 2011 bersamaan hari Ahad (semalam), telah berlangsung Majlis Persandingan kedua mempelai~
Rasa macam reunion pun ada juga even tak semua kawan kawan datang, *haha bajet wedding Amalina pulak*.








                                                                                                                           

1 comment:

  1. lu bila nak kahwin ? hehe
    kalau bertembung dgn gua tu,jgn buat2 tak knal la nnti ye.. eh keh keh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...