Tuesday, 1 November 2011

THE PHANTOM OF THE OPERA

Salam, wahh lama gilaa tak update sebarang post disinii. Habis dilupai pun adoyaii blog aku ney. Hoho. Disebabkan atas desakan seorang insan yang menyuruh aku update blog ini, aku pun consider, rasanya dia sorang je yang setia buka blog aku ney selalu hahaha ;p

Btw, someday, housemate aku play lagu The Phantom of the Opera di lappynya, teringat la zaman form2 dolu doluu. Setiap daerah ke negeri, lain lain novel untuk subject English kan. Sekolah aku, novel The Phantom of the Opera lah. Oke, its such a great storyy. Jalan cerita yang sangat menarik bagi aku. Cuma dolu dolu buduh sedikit, so macam ta berapa nak faham sangat ceritanya haha. Makanya, teacher kami waktu tu mainkan CD movie ini. Setelah ditonton, fahamlah bagaimana ceritanya. Oke, bes okee!

Aku suka lagu diaa. Aww! <3 haha. Since the day my housemate played the song, aku tak henti henti mendengar over and over again the song. Ahhh such a beautifullll song bebeh :D Eh, lets listen u olls :D


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...