Tuesday, 9 August 2011

#8 30 HARI RAMADHAN

Assalamualaikum wbt kepada semua warga blogger.

  • Ohh hari ini aku terasa liat sikit nak bangun dari hari hari lain yang lalu.
  • Mana taknya tidur pun pukul berapa, memang ngantuk tak terhingga ah.
  • Kelas bermula pada pukul 10am-3pm non stop, oke tipu, ada la waktu break kejap.
  • Kelas Islamic Economics andd Financial Management, alhamdulillah aku rasa aku makin memahami subject FM itu :)
  • Sebab tu orang kata, jangan bodoh sombong, tak tahu tu tanyala. haha. ;p
  • Selesai kelas, pergi ke Sunway Piramid bersama Qirra serta Azreel dan Melissa atas urusan IT (*haha suka suki aku je) Mel and Azreel.
  • Tengok jam pun dah petang, tak sempat Mel nak pulang ke rumah, maka kami pun berbuka bersama disertai adik Qirra which is Syamir ke ape ntah ;p di Carl's Jr. Sunway.

  • Aku kenyang sampai tengah malam, huahua tapi bukan boleh percaya perut comel aku ney, mesti lapar balik.
  • At night, layan movie Rise of The Planet of The Apes bersama KS :)
  • Sahur aku tamak sikit, sikit je, GCB at McD huahua.
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KORANG SEMUAA! :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...