Saturday, 20 August 2011

#16 30 HARI RAMADHAN

Hai Selasa! :) 

  • Ohh tiada kelas hari inii, bukan cancel, bukan ponteng, tapi sememangnya takde kelas.
  • Makanyaa, Melly  go Fast telah mengajak aku teman dia pergi cari baju raya dia haa.
  • Dah begitu, ajakla serta seorang awekk cun aww aww :D iaitu MussDelyfaa!
  • Penatt kami berjalan sana sini, dari SACC Mall ke PKNS ke Plaza Alam Sentral Shah Alam (PASS) . Berpatah balik ke PKNS serta SACC Mall, agaga.

At lastttt, Melly jumpa yang berkenan haa :) Oke sumpah jelesss ngan baju diaa! Ohsemm!

  • Kitorang masuk satu kedai ney, KK Mart rasanya, dia jual barang barang err ape ntah, vintage eh? ke bukan? cantik youuuuu! geramm! Sebab semua lawa lawaa! Semua aksesori rumah laa. :D

Ala alaa memalu pula Muss ney haha ;p


Comel laaa frame neyy :D
  • Setelah rasa rasa nak berbuka dah, baru kami gerak ke destinasi seterusnyaa, D' Arab Cafe yang terletak di Pusat Komersial, Seksyen 7, Shah Alam. :)
  • Berbuka bersama Melly, Danny, serta MussDelyfaa :) mereka kejam mereka kejam! Diorang sumbat perut aku yang comel ney dengan balance nasi yang banyak lagi tu! -___-" memangg,yee aku tahu aku kuat makan, tapi ney satu penderaan ke atas perutku yang comel inii 
  • Haha apa apa pun, we had so much fun, nak nak hang out dengan awek cun sorang tu ;p
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KORANG SEMUAA! :))



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...