Sunday, 14 August 2011

#13 30 HARI RAMADHAN

Assalamualaikum wbt.


  • Wahh aku mandi awal hariney, gara-gara aku dah deal dengan dia tu dalam perihal mandi huahua.
  • Aktiviti hariney bosan je, takde apa buat kat rumah. Baca magazine semata mata, serta online layan Fb, blogging serta tweet tweet.
  • Mengikut plan asal, hanya beberapa orang je yang akan join berbuka bersama hariney, tapi at last, kitorang maen ajak random je bebudak sekolah.
  • Ho yeahh! Hariney berbuka dengan ex schoolmates, even tak semua, tapi okelaa not bad.
Menunggu Rus Azureen dan Azrul Hisham untuk menjemput aku dan Ainan Tasneem 
  • Okee, Rus drive memang rakuss hahaha ;p
  • At last sampai juga tempat yang ingin dituju which is Nim's Little Island Cafe err dekat Bangi katanya.
  • We had our dinner :D
AineRoxy! haha ;p & her boy :)





  • Setelah memuaskan hawa nafsu kami, terus ke Alamanda Putrajaya untuk bowling, Yess memang aku suka punn, bestt sangat! Aku sampai naik fedup maen bowling pakai kain T_T
  • Tiba tiba terjumpa Iffa :O haha jodoh jodoh ;p
Tu Iffa the pink colour one ^_^

Okee memang excited + penatt dapat jumpa dengan diorang semuaa. Berapa lama dah ney tak jumpa ney. Haha. Naseb ada jodoh ha dapat jumpaa.



Russs :D






SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KORANG SEMUAA! :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...