Friday, 12 August 2011

#11 30 HARI RAMADHAN

Salam ya habibi ya maulana :D 
It's  the 11th day of fasting, wish u all gudluck!

  • Bangun dengan bekas mimpi semalam tentang !@#$%^&*()
  • Niat nak layan movie, terbabas online sampai sudah, ta study Marketing, memang tak tahu apa jawabnya. Naseb tak kene tanya dengan sir :O 
  • Kelas bermula dengan keadaan yang tegang, mungkin sir tak berapa nak in a good mood, tapi at last oke daahh huha huha sudaa :)
  • Aktiviti hariney macam tak berapa nak banyak sangat,tapi aku terasa mengantuk kemain!
  • Berbuka sengan Melly, Nisa, Dila serta Qiena our housemate :) at Secret Recipe.
  • Disusuli dengan dessert, Tutti Frutti hohoo.
  • As usual, berphotogedik amalan kami haha. Tapi lapar punya pasal, pinggan da licin baru teringat nak berphotogedikk. Yeahh!
Sila meninggalkan page ini dengan segera, supaya tidak ada seorang pun yang didapati termuntah atau sewaktu dengannya ketika menatap gambar gambar aku :)

Inilah Qienaa :)


Melly, Qiena, Dilaa, Nisaa :D



SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KORANG SEMUAA! :))

2 comments:

  1. @kim heeruul : haha yeahh, bestie :) dia la yang u tanya masatu kann :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...