Tuesday, 12 July 2011

TERKENANNGGG 2

Setiap manusia ada saat saat yang mereka tak dapat lupakan, pasti. Pasti juga terkadang kita teringat kenangan kenangan lalu yang mencuit hati mahupun mendukacitakan hati kita. Wahh gituu hoho. Kali ney aku terkenang lagi, macam sebelum ini, aku terkenangkan kehidupan di Unisel Bestari Jaya. Kampus nun kat hulu Selangor sana sebelum dipindahkan ke Unisel Shah Alam ney.


Segmen kali ney aku teringat waktu kitorang semua nak jogging la konon kat trek yang disediakan di IPIS. Ingat lagi seawal 6pagi kitorang da dikejutkan oleh semua yang terlibat. Yang pasti, Opie memang pastikan semua turun jugak ngantuk ta ngantuk kitorang yang suka tidur lewat ney. Semangat punye pasal 6.30 da ade kat kafe Dwn Biru tu hoho. *aku tak mandi pon time tu. Tapii itulah kali pertama dan terakhir aku jejakkan kaki ke sana untuk berjogging :p wuu.


Rindunya diorang,even sampai sekarang diorang ade lagi,tapi masing masing da ade hal sendiri, ada yang pindah/berhenti, tambah tambah sekarang semua tak duduk hostel da,duduk rumah sewa je. So banyak kekangan untuk kitorang gather ramai ramai macam sem1 dulu, kat Kafe Dewan Biru tu. Memang time tu kitorang buat kafe tu macam kami yang punyaa :D






tu diaa abang Jazz




Okee semua dah penat berphotogedik dari berjogging wahaha. Rindunye korang semuaa. Ney ramai lagi yang takde act. Mane p ntah. Semoga hubungan persahabatan kita terjalin dengan keberkatan dan kejujuran serta disulami dengan keikhlasan. Wahh gitu.











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...