Wednesday, 20 July 2011

TAK SEMUA ORANG ADA MASA BILA KITA MEMERLUKAN.

Amboii tajuk nak panjang je. Suka hatila dah itu yang aku nak tulis zzz.


Pada pendapat aku, bila seseorang atau dua orang atau tiga orang atau lebih itu tidak memenuhi masa dimana kita memerlukan mereka,


barangkali :

  1. Sibuk, *nak sedapkan hati la kot.
  2. Tak sempat. Mungkin dia tengah buat kerja or something else, bila die nak response, kau da tidur.
  3. Malas nak dengar. Dia dah bosan nak dengar luahan hati kau. Dia tak tahu dah nak bagi nasihat apa kat kau.
  4. Taknak masuk campur. Memangla dia kene jadi listener je tapi automatically dia akan terlibat sebab dah tahu kisah kisuh kau.
  5. Kau tak layak untuk bercerita dengan dia. Dia rasa kau dan dia tak cukup rapat, so untuk apa pun dia dengar kau pokpek pokpek.
Entah, mana aku tahu. Aku rasa je. *ohh patutla semua macam busy ehh.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...