Friday, 8 July 2011

HOW TO KNOW A GUY REALLY LOVE A GIRL

Tajuk nak mamamia je enn.

Sedang aku menerjah dan fokus membaca blog blog para blogger, aku stick pulak dekat blog sorang abang ney. *aku rasa memang die abang. Kalau sapa tak kenal lagi die ney,aku tataw. Sebab aku pon baru tahu die ney dis year. Famous Amous jugakla KOT abang ney hihi. Kalau dah follower berbelas ribu. 

Aku suka abang ney sebabb sebabb sebabb :
  • Die telus,aku paling sukaaa ituu :D
  • Jujur. Lah kot? Dari gaya die menulis semua.
  • Aku rasa die cool, so whattt
  • Die suke panggil perempuan, gedik's girls -____- hoho :O
Anddd aku pun tertariklaa dengan entri die, cop! Aku rasa semua entri die aku suka la walaweyy. ~
Tapi tapi yang satu ney buat aku rasa muktamad! Tekad! Untuk mencilok satu gambar inii. Hihi kalau kalauuu la abang tu dapat tahu, haa ney nak minta izin ye bang amek gambar ney :D *baru nak mintak podah.
Nama : Tak dapat dikenal pasti



gambar ney la aku gembar gemburkan tuu, SAJA. no motif ponn.lalala~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...