Tuesday, 19 July 2011

PHOTOSHOOT LEARNING SESSION-ELAIRA

Satu hari di Putarajaya.
Oke tak tipu itu tipu, setengah hari la yang lebih tepat. Sebab sampai pun dah senja.


Photographer terlibat : Puteri Elaira, Kak Tika, lupa nama akak lagi sorang.


AWAS ! entry kali ney penuh dengan gambar gambar yang menggelikan! Better jangan tengok kalau tak sanggup. Oke.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-











Oke dah,aku pulak yang penat dan geli geleman mengupload gambar gambar yang berkenaan.




Hari itu diakhiri dengan letupan bunga api yang awesomee. We didnt expect taww, macam tahu tahu je. Hoho. Cantik gila la, yela aku ney dahla teringin kononnya nak orang buat suprise begitu *fyi,aku sangat kuat berangan terima kasih.




7 comments:

  1. tak rety akak pakai tudung gini ahaha

    ReplyDelete
  2. uii..cam bepoluh2 je maceklala..haha..nice pics btw weh :D

    ReplyDelete
  3. @neyra : akakkk senang sangat ha :)) pakailaa

    @ salemaziz : mestilaa! dari petang smpi kul 12 tengah malam kot haha

    ReplyDelete
  4. amboi cantik nye.mcm model dah..
    orang cantik mesti dah ada bf kan..=)

    ReplyDelete
  5. @kim heeruul : mana ada laaaa T_T haha. orang cantek mesti dah ada bf? sorry macek ta cantek wuu haha

    ReplyDelete
  6. untunglah dah jadik model sekarang...

    ReplyDelete
  7. @azam lambert : ish budak ney,mana ada laa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...