Tuesday, 19 July 2011

PERTUNANGAN KAK SHEILA

Assalamualaikum wbt.


Rasa macam lama je aku tak update ini belog. Oke tipu je baru 3 hari je pun. Oke tu lama la jugak kan. Sabtu lepas aku telah pergi ke majlis pertunangan kakak kepada Amalina Ahmad iaitu Kak Sheila. Tema nye hijauu. aww so nice oke! Ama pun dah macam datin je aku tengok hahaha. Yang dapat join berapa orang je ha, Riya@Tortoise, Ridhuan@Charlie, Mahirah@memerang, and aku. Ah dala gambar sebagai tatapan je la.



kan da terjelir haa, maira tatahu nak kish sapa haha


Hahaha semangat gila diorang ney menikmati karipap ke ape entah tu ;p
Mahirah & Ama jangan marah haa.


*aku tak boleh laa pergi majlis kengkawen cenggini, teringin tahu tak T_T




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...