Saturday, 30 July 2011

DUA HARI DI PD.

Assalamulaikum wbt, 


OMD OMD, aku tertinggal wordless wednesday & 10 friday's quotes akuu! Ahhh emo jap~ Oke dah.
Dah cukup seminggu aku tak update ini belog. Macam macam aku nak update tapi semua idea tu dah hilang. Semua, gone :O


Disebabkan aku telah ketandusan idea yang telah tersimpan lama dalam benak fikiranku, aku mengambil keputusan untuk menjamu mata korang dengan gambar yang mengerikan lagi :O 
Maaf, tiada gambar yang menyejukkan mata korang la, so take it, or leave it, hell yeahh


Lokasi : Port Dickson, Negeri Sembilan.
Tarikh kejadian : 23rd & 24th July 2011
Pihak terlibat : keluarga sebelah abah.

haa sapa kata aku tak reti maen camera ;p




Alang- alang tu shoot sekali la kan :)) gambar pun tak dapat snap banyak sebab nak balik da ha time tu.

Err, oke lah bye ;p





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...