Wednesday, 13 July 2011

ARTIS KE AKU NEY ??

Hohohoo tajuk nak letop letop je kan. Bukan apa, actually tadi aku baru je balik rumah ha. Fyi, aku pergi rumah usu aku, yakni adek perempuan kepada ayah aku. Sebelah blok je pon. Tapi agak lewat aku pulang, dalam jam 12am lebey baru aku balik. Saja lama tak lepak sama haa. Macam biasa, kalau da ade kat rumah ney memang aku akan onlineeee je ha kejenye. Lagi lagi tengah cuti sem ney.



  • Aku online FB, Tweet, Youtube, Blog macam biasa.
  • Aku maleh nak buka notification,so aku view dulu wall FB aku.
  • Aku perasan ada orang post video,tertera ha gambar aku.
Haaa? OMD, apakah semua inii. Oke aku sangat cuak okee, bila aku start the video, sekali kauuu, gambar gambar aku haa ditayang besertakan lagu yang agak sereemm bila aku tengok. Apa lagi,aku terjah terus si maker ituu. Hohohoo.

  • Cehh lek ahh,bukan ape pon haa.
  • Ishh saja je nak takutkan aku along aku ney -__-
  • Video ney saja dibuat, ala ala nak support aku untuk salah satu contest yang aku ada join.
  • Haaa sempuuuuuttt~ te'ejut boboii hahaha
  • Nahhh,jom ah tengok video apa yang aku maksudkannn.


Haaa itulah haa videonya. Oke tapi pada awalnya sumpah ia sangat menakutkan akuu. Yela aku ney sape je ha. Bukan retis  mahupun seangkatan dengannya. Lain lah kalau macam kawan aku si Ainan Tasneem tuu. Tapi naseb baik anggapan aku pada mula tu semua hanyalah dustaa. Haaa sempuuutt. Okelah, sekarang pon dah lewat, penatlah hariney. *haha bajet bekerja pulak. Take care semuaa, salamm.

2 comments:

  1. @kim heeruul : hahaha banyaklaa! menakutkan laa T_T naseb takde ape. wuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...