Monday, 11 July 2011

AINAN TASNEEM

Salam semuaa. Rasa rasa korang kenal tak Ainan Tasneem ney? Kepada sesiapa yang selalu layan youtube mesti korang kenal kan. Macam yang kita tahu dia ney selalu buat cover untuk lagu lagu hits sekarang laa. Tak kira lagu melayu mahupun english. Tapi baru baru ney, dalam dua hari yang lepas, dia compose lagu sendiri da. Aww congrates ainan! Im proud to be one of her bestie :)) 




Name : Ainan Tasneem Bt Ridzuan
Age : 19 
DOB : 4 November 1992
Currently studying at : Management & Science University (MSU)
Siblings : 3rd from 4siblings. Sorang perempuan.


Korang semua boleh like FanPage Ainan dekat FB : Ainan's Tasneem :)

zaman sekolah haa

okee abaikan kaki tak bedung aku itu.


  • Itu antara gambar semasa zaman sekolah hihi. Oke jom dengar single Ainan ney :)
  • Jom dengar single Ainan disinii : Aku Suka Dia
  • Korang jugak boleh dengar cover yang Ainan buat dekat youtube  :))





3 comments:

  1. i kenal najwa latif..tapi tak layan..keh keh keh..
    i layan "eriel ronquillo" dia pon mcm najwa latif..main lagu cover..^^

    ReplyDelete
  2. haha najwa latif suara die comel aww.
    wah sapa tuu? kene check it out ney :D

    ReplyDelete
  3. haha akak ainan,, so well to know you ,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...