Saturday, 30 July 2011

KEGILAAN TERLAMPAU SETELAH SEKIAN LAMA TIDAK MELEPAK BERSAMA

Oke tajuk taley nak panjang lagi da.


Lokasi kejadian : Mcd Seksyen 3 Shah Alam


Tarikh peristiwa : 27th July 2011


Aktiviti : 



  1. Makan 
  2. Makan
  3. Makan
  4. Gosip
  5. Gosip
  6. Gosip
  7. Photogedik
  8. Photogedik
  9. Photogedik
  10. Buat bising
  11. Buat kacau
  12. Buat orang bengang sebab tak bla bla dari antara plug yang ada di sana.
  13. Bersurai
Jam tamat aktiviti : 8.15pm





budak tu bajet dia buat begitu konon menakutkan. lalala~


DUA HARI DI PD.

Assalamulaikum wbt, 


OMD OMD, aku tertinggal wordless wednesday & 10 friday's quotes akuu! Ahhh emo jap~ Oke dah.
Dah cukup seminggu aku tak update ini belog. Macam macam aku nak update tapi semua idea tu dah hilang. Semua, gone :O


Disebabkan aku telah ketandusan idea yang telah tersimpan lama dalam benak fikiranku, aku mengambil keputusan untuk menjamu mata korang dengan gambar yang mengerikan lagi :O 
Maaf, tiada gambar yang menyejukkan mata korang la, so take it, or leave it, hell yeahh


Lokasi : Port Dickson, Negeri Sembilan.
Tarikh kejadian : 23rd & 24th July 2011
Pihak terlibat : keluarga sebelah abah.

haa sapa kata aku tak reti maen camera ;p




Alang- alang tu shoot sekali la kan :)) gambar pun tak dapat snap banyak sebab nak balik da ha time tu.

Err, oke lah bye ;p





Friday, 22 July 2011

#4 10 FRIDAY'S QUOTES

  • If I ever write the story of my life, don’t be surprised when your name appears a billion times.
  • Relationships just needs two wonderful people, one who can trust & one who can understand.
  • Girl: If the radio breaks, would you sing for me? Boy: I would break the radio just to have the opportunity ♥
  • Cute guys make u crazy, hot guys make you drool, cool guys make you daydream, but funny guys make you fall in love without ever knowing it.
  • I can't decide what I want the most, either to be loved by someone, to find happiness or to just disappear.
  • Friendship & love are two beautiful things, but when you combine them, that’s when things get complicated.
  • Sometimes you get tired of waiting, cause your heart knows you waited long enough.
  • I miss you, all day, every day & you can't even imagine how pathetic it makes me feel because I don't even know if you miss me back.
  • I never meant to fall for you, but I did. I never meant to wait this long, but I did.
  • When you're in love, you start losing touch of reality, of everything around you & once that person disappears, reality hits you hard.


HARI PERTAMA SEMESTER 4 DI UNISEL SHAH ALAM

Oke aku tahu tajuk taley blah, let it be~


Masa hari pertama kitorang semua memulakan semester ke-4 di Unisel Shah Alam, macam biasa ramailah para senior mahupun junior yang menyerbu kampus lagi lagi board board yang ada tampal jadual jadual untuk students. Tak ketinggalan juga aku and the others. Tapi disebabkan aku salah seorang senior yang agak poyo dengan diri sendiri, aku pergi pun lambat kampus, dalam pukul 12 lebih tengahari baru aku menjejakkan kaki di sana.


Oke macam biasa pergi serang notice board di FoB : faculty of Business. Dah settle segala mala disitu, aku serta budak bajet cute yang bernama Melissa Abdullah, *oke dia memang cute pergilah ke McD dekat dengan Wisma Mais di seksyen bape eh dua kot untuk menikmati brekfes serta lunch serta dinner kami disitu at once.


Rezeki kauu rezekii jangan ditolak! Tak baik berdosaaa, namau namauu. Mulanya kitorang order macam biasa makanan yang mahu disumbat dalam perut kami yang sangat comel ney. Tapi terlajak suda melayan movie terus disitu sampaila ke petang ha. Tiba tiba ada akak hot ney datang, katanya, dia nak buat survey ala gitula untuk produk McD yang baru which means burger baru. Dia boleh tanya kat kitorang 'Korang oke tak?' memang aku jawab terus macam ney, "eh sape taknak :O" melbambam tu pegi gelakkan aku pulak. Betul apa aku cakap.


Oke ney burger baru yang belum diterbitkan di mana mana cawangan McD.



Haihhh dah tu pulaaa, kitorang da abeh melayan segala soalan yang dilampirkan dalam beberapa helai kertas yang diberi akak hot tu, tiba tiba lagi staff Mcd akak comel sorang tu datang meja haa. Rezeki lagi! Dia bagi kupon ke voucher ape entah la janji kertas ha. Free lagiii. Tu tu,budak bajet cute tu pegang tuu.




Alhamdulillah bukan sekeping tapi total dapat 5 keping kot, means 5 burger haa double cheese burger youu.  Tapi tak berkesempatan pun gunakan semua voucher ituu, what a waste.

92 SECRETS

Assalamualaikum wbt, ha ha ha. Hari ini hari Khamis bersamaan dengan 21 july 2011. Supposed to be ada kelas, pada pukul 4.00pm-7.00pm which is class P. of Marketing haa. Tapi-tapi disebabkan lecturer kami iaitu Sir Ikram Muzammil pulang ke kampung halamannya di Kedah, so kitaa enjoyyy! Hihihii.


Oke oke actually i want to reply a request from kakZunComey, yang dari 11 July yang lepas ha. Haha baru hari ney rasa macam free kan. What kind of request? Let's check it outt.


WHAT WAS YOUR :


  1. Last beverage = bandung aisss, walahh!
  2. Last phone call = najhunn
  3. Last text message = err najhunn again
  4. Last song you listened to = sempurna by Gita Gutawa
  5. Last time you cried = just now
HAVE YOU EVER :
  1. Dated someone twice = memang tak ahh
  2. Been cheated on = ha laaaa, 
  3. Kissed someone & regretted it = never say never
  4. Lost someone special = perasaan cuma
  5. Been drunk & threw up = never, even see it
LIST THREE FAV COLOURS :
  1. pink purple , same level
  2. black + white
  3. turqoisee walahh!
LAST YEAR (2010) HAVE YOU EVER :
  1. Made a new friend = okeee a lott
  2. Fallen out of love = err macam tak sure, dipupuk adalah kot :O
  3. Laughed until you cried = woi soooooo often!
  4. Met someone who changed you = owww tiada sorry 
  5. Found out who your true friend = yeah,thanx guys,keep company me T_T
  6. Found out someone was talking about you = ye! CB. bajet bagus gila >_<
  7. Kissed anyone on your FB friend's list = uihhhh taknak geli haha
GENERAL :
  1.  How many people on your FB friends list do you know in real life  = Do i have to count one by one? around 30% idrk them.
  2. Do you want to change your name = i wish i could, hoho tapi syukur da haa.
  3. What did you do for your last birthday = nothing, but thnx to unimates, pergh sumpah suprised!
  4. What time did you wake up today = around 8am
  5.  What were you doing at midnight last night = dinner with najhun n indera
  6.  Name something you CANNOT wait for = wedding :O
  7. Last time you saw your Mother = just now :D
  8. What is one thing you wish you could change about your life = IQ level, 
  9.  What are you listening to right now = Perfect Nightmare-Shontelle
  10.  Have you ever talked to a person named Tom? = nevaaa
  11.  What's getting on your nerves right now = intense guilty :(
  12. Most visited webpage = twitter, *eh webpage kan?hoho
  13. Nickname = err Maceklala, Itik, Dila, Maimunah, Aida *eh terbanyaklak.
  14. Relationship status = double, hoho takennnn <3
  15. Zodiac Sign = Sagittarius yaw!
  16. Male or Female = shemale, oke tipu, FEMALE :)
  17. Elementary = SK Taming Jaya & SK Bdr Tasik Selatan
  18. High school = SMK Seri Saujana
  19. College = Unisel
  20. Hair Colour = blackiee
  21. Long or short = ouhh, long
  22. Height = 157cm *akak tu salah! sebab form3 aku 159cm how come 18thn jadi pendek -__-
  23. Do you have a crush on someone = Lee Min Ho a.k.a Goo Jun Pyo, dup dap ahhh :O
  24. Tattoos = da tanggal da,sehari je wahaha *sticker je pon
  25. Righty or Lefty = rightyy
FIRSTS :
  1. First surgery = nevaa
  2. First piercing = aaa?
  3. First bestfriend = proudlyyy, nobody T_T
  4. First sport you joined = 100meter, 4x100meter, semua yang lari lari la -__-'
  5. First vacation = err, forgot.
  6. First pair og trainers = kau nak apelaa -__-'
RIGHT NOW :
  1. Eating = tears T_T
  2. Drinking / swallowing = my tears la gila!
  3. Im about to = turning back time
  4. Listening to = Matahari-Amuk
  5. Waiting for = forgiveness
YOUR FUTURE :
  1. Want kids = of course i do even im scared gila o_0
  2. Get married = dah kenapaa nak laa  -__-'
  3. Career = idk. Businesswoman lah kot
WHICH IS BETTER (FUTURE PARTNER) :
  1. Lips or eyes = eyes maybe i can see all in him through it
  2. Hug or kisses = oh my, both both both
  3. Shorter or taller = taller ah,iluvto wear high heel
  4. Older or younger = coeval or older
  5. Romantic or spontaneous = both
  6. Nice stomach or nice arms = entahhhh whole bodyy
  7. Sensitive or loud = cool
  8. Hook up or relationship = relationshipp
  9. Trouble maker or hesitant = haihh -__-
HAVE YOU EVER :
  1. Kissed a stranger = yupp, baby orang,sape suruh comel sangat ha
  2. Drank hard liquor = no no no
  3. Lost glasses / contacts = glasses, many times
  4. Sex on 1st time = kepala hanggukmu
  5. Broke someone's heart = opss,banyak da.sesungguhnya aku insan yang tidak sempurna
  6. Had your own heart broken = hurmm, so far, alhamdulillah nope.
  7. Been arrested = nahh
  8. Turned someone down = same goes to no.5 above
  9. Cried someone died = depends 
  10. Fallen for a friend = err err err
DO YOU BELIEVE IN :

  1. Yourself = sometimes
  2. Miracles = yeahh
  3. Love at first sight = tak kot
  4. Heaven = of course
  5. Santa Claus = pejadah haram
  6. Kiss on the first date = huh? naahh
  7. Angels = yes for Charlie's Angels
*Entry ney disambung pada Jumaat 22/7/2011Oke maafkan daku kerana emosi ketika menjawab segala persoalan di atas ini. K thanx bye.

Mahu tag merekaa : NieysaWhiteApple, MelissaAbdullah, fahqirra, WanAdilaNor, KimHeeruulCikNurulFarhanaAzizRozitaBullahAzamLambertMohdK.Anuar



Wednesday, 20 July 2011

#2 WORDLESS WEDNESDAY

TAK SEMUA ORANG ADA MASA BILA KITA MEMERLUKAN.

Amboii tajuk nak panjang je. Suka hatila dah itu yang aku nak tulis zzz.


Pada pendapat aku, bila seseorang atau dua orang atau tiga orang atau lebih itu tidak memenuhi masa dimana kita memerlukan mereka,


barangkali :

  1. Sibuk, *nak sedapkan hati la kot.
  2. Tak sempat. Mungkin dia tengah buat kerja or something else, bila die nak response, kau da tidur.
  3. Malas nak dengar. Dia dah bosan nak dengar luahan hati kau. Dia tak tahu dah nak bagi nasihat apa kat kau.
  4. Taknak masuk campur. Memangla dia kene jadi listener je tapi automatically dia akan terlibat sebab dah tahu kisah kisuh kau.
  5. Kau tak layak untuk bercerita dengan dia. Dia rasa kau dan dia tak cukup rapat, so untuk apa pun dia dengar kau pokpek pokpek.
Entah, mana aku tahu. Aku rasa je. *ohh patutla semua macam busy ehh.

Tuesday, 19 July 2011

PHOTOSHOOT LEARNING SESSION-ELAIRA

Satu hari di Putarajaya.
Oke tak tipu itu tipu, setengah hari la yang lebih tepat. Sebab sampai pun dah senja.


Photographer terlibat : Puteri Elaira, Kak Tika, lupa nama akak lagi sorang.


AWAS ! entry kali ney penuh dengan gambar gambar yang menggelikan! Better jangan tengok kalau tak sanggup. Oke.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-











Oke dah,aku pulak yang penat dan geli geleman mengupload gambar gambar yang berkenaan.




Hari itu diakhiri dengan letupan bunga api yang awesomee. We didnt expect taww, macam tahu tahu je. Hoho. Cantik gila la, yela aku ney dahla teringin kononnya nak orang buat suprise begitu *fyi,aku sangat kuat berangan terima kasih.




PERTUNANGAN KAK SHEILA

Assalamualaikum wbt.


Rasa macam lama je aku tak update ini belog. Oke tipu je baru 3 hari je pun. Oke tu lama la jugak kan. Sabtu lepas aku telah pergi ke majlis pertunangan kakak kepada Amalina Ahmad iaitu Kak Sheila. Tema nye hijauu. aww so nice oke! Ama pun dah macam datin je aku tengok hahaha. Yang dapat join berapa orang je ha, Riya@Tortoise, Ridhuan@Charlie, Mahirah@memerang, and aku. Ah dala gambar sebagai tatapan je la.



kan da terjelir haa, maira tatahu nak kish sapa haha


Hahaha semangat gila diorang ney menikmati karipap ke ape entah tu ;p
Mahirah & Ama jangan marah haa.


*aku tak boleh laa pergi majlis kengkawen cenggini, teringin tahu tak T_T




Friday, 15 July 2011

#3 10 FRIDAY'S QUOTES




  • A promise is a promise, at least that's what they say. Welcome to reality, they're broken everyday.
  • Just because you have it, doesn't mean you deserve it. 
  • Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy.
  • You study all night for a test but when you see it, you don't know anything.
  • You only live life once, but if you live it right, once is enough!
  • Don't hate them for leaving you. Hate them for not realizing how much they mean thee world to you.
  • "Are you really okay?" I am acting like I am okay. Please don't interupt my performance.
  • Its funny how the only people who hurt you are the ones who promised they won't. 
  • Apologizing is like white-out, it covers the mistake but it never really goes away.
  • Sometimes it’s better to be clueless about what’s happening around you, than to know every bit of information that would silently kill you.

Thursday, 14 July 2011

MIMPI APAKAH INII?

Assalamualaikum para blogger.


 Sejak dua menjak ney aku kerap mimpi, err hari hari & tiap kali aku tidur memang akan mimpi punya. Tapi yang mimpi ney aku tak pasti,tatahu apa sebenarnya yang nak disampaikan. Atau memang takde motif langsung. Tapi aku rasa macam tergugat, eh bukan, aku rasa takut. Sebab aku kerap da mimpi yang satu ney lately. Aku mimpi mata aku jadi macam ney.



Oke taktak, itu tipu semua. Ney baru betul.



Alaaaa tipu lagi,apesal asek nak tertekan gambar gambar comel je ney aih. Ney betul punya ha.


Okee agak mengerikan bila aku tepek benda ney besar besar T_T
Kenapaa kenapaa aku sering mimpi mataku jadi begituuu, && kalau tak merah, mata aku akan jadi macam mata expired which is kaler itam. Ia akan berubah setiap mimpi tapi antara dua warna ney. OMD OMD.


Wednesday, 13 July 2011

#1 WORDLESS WEDNESDAY


ARTIS KE AKU NEY ??

Hohohoo tajuk nak letop letop je kan. Bukan apa, actually tadi aku baru je balik rumah ha. Fyi, aku pergi rumah usu aku, yakni adek perempuan kepada ayah aku. Sebelah blok je pon. Tapi agak lewat aku pulang, dalam jam 12am lebey baru aku balik. Saja lama tak lepak sama haa. Macam biasa, kalau da ade kat rumah ney memang aku akan onlineeee je ha kejenye. Lagi lagi tengah cuti sem ney.



  • Aku online FB, Tweet, Youtube, Blog macam biasa.
  • Aku maleh nak buka notification,so aku view dulu wall FB aku.
  • Aku perasan ada orang post video,tertera ha gambar aku.
Haaa? OMD, apakah semua inii. Oke aku sangat cuak okee, bila aku start the video, sekali kauuu, gambar gambar aku haa ditayang besertakan lagu yang agak sereemm bila aku tengok. Apa lagi,aku terjah terus si maker ituu. Hohohoo.

  • Cehh lek ahh,bukan ape pon haa.
  • Ishh saja je nak takutkan aku along aku ney -__-
  • Video ney saja dibuat, ala ala nak support aku untuk salah satu contest yang aku ada join.
  • Haaa sempuuuuuttt~ te'ejut boboii hahaha
  • Nahhh,jom ah tengok video apa yang aku maksudkannn.


Haaa itulah haa videonya. Oke tapi pada awalnya sumpah ia sangat menakutkan akuu. Yela aku ney sape je ha. Bukan retis  mahupun seangkatan dengannya. Lain lah kalau macam kawan aku si Ainan Tasneem tuu. Tapi naseb baik anggapan aku pada mula tu semua hanyalah dustaa. Haaa sempuuutt. Okelah, sekarang pon dah lewat, penatlah hariney. *haha bajet bekerja pulak. Take care semuaa, salamm.

Tuesday, 12 July 2011

Facebook dah kenapaaa

Kenapaa kenapaa purkee purkeee?

  • Dahla aku tak boleh PM dekat Facebook,nak reply pon tak boleh
  • Notifications aku masuk pun tak boleh view
  • Wall aku habis kosong tetiba :O
  • Kawan aku search FB aku pon Page Not Found :(
  • Aku try log out serta nak log in balik jadi macam ney 


  • Ape pasal laaaaaa? -____________-
  • Oke aku pernah tengok benda ney jadi kat Najmuddin
  • Tapi tak payahla jadi kat aku jugaaaa T_T
Porkee porkeee!


TERKENANNGGG 2

Setiap manusia ada saat saat yang mereka tak dapat lupakan, pasti. Pasti juga terkadang kita teringat kenangan kenangan lalu yang mencuit hati mahupun mendukacitakan hati kita. Wahh gituu hoho. Kali ney aku terkenang lagi, macam sebelum ini, aku terkenangkan kehidupan di Unisel Bestari Jaya. Kampus nun kat hulu Selangor sana sebelum dipindahkan ke Unisel Shah Alam ney.


Segmen kali ney aku teringat waktu kitorang semua nak jogging la konon kat trek yang disediakan di IPIS. Ingat lagi seawal 6pagi kitorang da dikejutkan oleh semua yang terlibat. Yang pasti, Opie memang pastikan semua turun jugak ngantuk ta ngantuk kitorang yang suka tidur lewat ney. Semangat punye pasal 6.30 da ade kat kafe Dwn Biru tu hoho. *aku tak mandi pon time tu. Tapii itulah kali pertama dan terakhir aku jejakkan kaki ke sana untuk berjogging :p wuu.


Rindunya diorang,even sampai sekarang diorang ade lagi,tapi masing masing da ade hal sendiri, ada yang pindah/berhenti, tambah tambah sekarang semua tak duduk hostel da,duduk rumah sewa je. So banyak kekangan untuk kitorang gather ramai ramai macam sem1 dulu, kat Kafe Dewan Biru tu. Memang time tu kitorang buat kafe tu macam kami yang punyaa :D






tu diaa abang Jazz




Okee semua dah penat berphotogedik dari berjogging wahaha. Rindunye korang semuaa. Ney ramai lagi yang takde act. Mane p ntah. Semoga hubungan persahabatan kita terjalin dengan keberkatan dan kejujuran serta disulami dengan keikhlasan. Wahh gitu.











Monday, 11 July 2011

AINAN TASNEEM

Salam semuaa. Rasa rasa korang kenal tak Ainan Tasneem ney? Kepada sesiapa yang selalu layan youtube mesti korang kenal kan. Macam yang kita tahu dia ney selalu buat cover untuk lagu lagu hits sekarang laa. Tak kira lagu melayu mahupun english. Tapi baru baru ney, dalam dua hari yang lepas, dia compose lagu sendiri da. Aww congrates ainan! Im proud to be one of her bestie :)) 




Name : Ainan Tasneem Bt Ridzuan
Age : 19 
DOB : 4 November 1992
Currently studying at : Management & Science University (MSU)
Siblings : 3rd from 4siblings. Sorang perempuan.


Korang semua boleh like FanPage Ainan dekat FB : Ainan's Tasneem :)

zaman sekolah haa

okee abaikan kaki tak bedung aku itu.


  • Itu antara gambar semasa zaman sekolah hihi. Oke jom dengar single Ainan ney :)
  • Jom dengar single Ainan disinii : Aku Suka Dia
  • Korang jugak boleh dengar cover yang Ainan buat dekat youtube  :))





Saturday, 9 July 2011

JOM VOTE MACEK :D

Haaa pasti semua ada Facebok en en enn? Meh la vote macek ;p haha. Macek ada join satu contest ney, hadiah die : Model untuk shawl butik tu. Kita tak fren fren kan dalam FB? haha takpe, boleh je vote dengan LIKE my photo :)) this way,


kindly vote for me :) 

1st step] LIKE https://www.facebook.com/shawlyciousbybeauteous

2nd steps] LIKE https://www.facebook.com/photo.php?fbid=241629845866300&set=a.240772402618711.76237.240770319285586&type=1

thanksss :))


Gambar yang aku pertaruhkan, ececeyy haha ini haa.
ney gambar candid act

Haaa terime kaseh pada yang sudi vote :))

KENAPA PERLU JADI MENARIK?

oke jangan tengok lama lama, DOSA






Haaa, kenapa? Aku rasa fenomena ney banyak berlaku dan rasanya semua orang mengalami benda ney cuma tahap kecenderungan tu je yang berbeza. Ada yang terkejar kejar glemer mungkin? atau barangkali dia tak yakin pada diri dia sendiri, *macam aku. Ahh ta kesah la semua itu. Janji kita kenal diri sendiri dan buat yang terbaik atas diri sendiri. Aku rasa perlu, dan tak perlu pun nak jadi menarik ney. Cop copp! Aku rasa perluuu. Sebab apa? Sebab aku rasa ia perlula. Tapi kalau semua orang jadi menarik, sapa yang nak jadi tak menarik neyy? Duhh. Keunikan, perbezaan dari segi daya tarikan yang ditonjolkan dari seseorang tu la akan buat kita tak jemu pun pandang atau ambil tahu pasal seseorang tu kann. Tertarikla gituu.


Tak yakin


Ada segelintir yang tak yakin pada diri sendiri mahupun sekelilingnya. Aku berpendapat bahawasanyaa dia ney, let say name dia Girl. Girl ney tak yakin pada diri dia taw. Dia rasa diri dia tak cantik. Boleh pulak kawan kawan ejek ejek dia pasal apa? Pasal tak cantik macam girlfriends dia. Alaa lumrah, semua orang akan banding bandingkan seseorang tu dengan siapa berdamping ngan dia. Tahu daa. Lepas tu, boleh pulak dia balik balik,tengok depan cermin yang dia memang tak cantik. Opss. Semua makhluk tuhan ada cantik dia sendiri kann, relax ah Girl :) So si Girl ney rasa tersangatlah merendah diri dan hilang keyakinan gara gara sebab tu je. Dia tak keluar rumah, tak jumpa kengkawan dia. Mak ayah dia ajak makan luar bila tak masak kat rumah pun dia tak mahu. Sampai macam tu sekali. Ayokk tatayookk,baek korang tarik balik kata kata korang tuu. Sian Girl. Sampaila satu hari ney Girl rasa sangat tertekan. Macam nak gila pun ada. Girl denga tekad nak ubah penampilan dia untuk jadi menarik dan lebih menarik di pandangan mata semua. Biar semu orang tahu dia juga layak untuk jadi menarik. Bagus Girl,macam ney la :) Girl dengan usaha die sendiri je pun, dah jadi cantik, kemas, penampilan dia awesomeee bebeh! Ha amek kau laki yang duk salu kutuk dia, amek hang! Sekarang Girl rasa berkeyakinan sangat! Semua kerja dia mampu lakukan, dia lebih yakin untuk berbicaraa depan rakyat jelata. Dia tahu mana kedudukan dia sekarang. Hoho, bagus Girl! Tapi mesti tak lari dari golongan golongan gadis yang mengatakan Girl ney gedikla, ape la, saja nak tarik perhatian lelaki la. Ala Girl,diorang tu semua jelesss! Persetankan semua tu, chaiyook Girl! 


Yakin sangat


Euww. Perfecto ney suka perasan tahu! Oke, meh laa aku perkenalkan. Name die Perfecto. Sebab semua dia nak perfect je. Bermula dari segi penampilan, kerja, personal blablabla sampaila ke hal sukan. Eh,sukan? Perfecto ney masalahnya satu je, die terlampau yakin sangatlaa. Uihh sapa kata tak boleh yakin, boleh sesangat! Tapi kalau dah cenggini fiilnya, memang tak ahh. Ikut aku,aku pun rasa nak lempang laju laju dia ney. Tapi aku baek,alhamdulillah aku baek lagi taknak tampar orang. Perfecto everyday akan pastikan semua semuanya lah berjalan lancar dan mengikut kehendak dia. Tapi die ney kejam. Disebabkan dia yakin dan sangat menarik orangnya, dia selalu pandang rendah kat orang lain. Suka kutuk dan memperlekehkan orang lain. Macam dia sorang je yang Famous Amos atas dunia ney. Dengan berbekalkan kurniaan tuhan, dia mempunyai paras rupa yang cantik, body aumm, IQ not bad, kira semua pun  dia ada. *Engat Perfecto, tu semua pinjaman Allah je haa. Tapiii, even perangai dia macam tu pun, dia tetap disanjung sanjung orang. Semua suka dia, disebabkan dia seorang yang menarik, haaa kasi tutup daa semua perangai dia yang buruk. Orang kata baekkkk punyeee~ je kalau pasal dia. It's so unfair kan. Elehh zaman sekarang, biasa la semua nak barang baik, orang baik, kerja baik, padahal diri sendiiri tak sedar :O

LAUKK?

Uih, bukan bukan, tragedi ney bukan terjadi kat diri akuu, tamau tamauu, bukan aku , tamauu. Aku saja nak share satu short film ney ha, pasal "LAUK" la hoho. Dandann aku tengah kelaparan tahap dewa ney ataupun, perutku sudah mendendangkan lagu genre heavy metal da ha -__- Oke tiada kene mengena disituu. Aku nak cakap malas, so korang tengokla sendiri ha short film ney. Sebab banyak kott berlaku sekarang ney. Macam mana aku tahu? I know laaa. Girls out there, watch out babes.



Okaylaa,mengantuk sudahhh. Selamat pikir pikir, sekarang macam macam. *aku kene nasihatkan diri aku juga. Okay korang nonoitt,salamm~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...