Wednesday, 1 June 2011

NURKASIH

movie ney memang da lame aku tunggu *alaa since tengok iklan pasal movie ney je pun ;p
hurm hurm, kalau drama die kite da follow kat tb, mesti aa movie die kite na follow en? tapi sian mak, mak SUKA gila ngan drama NUR KASIH ney, tapi mak ta tengok tengok lagi movie nye wuu. T_T tape mak, nanti ila ceritakan kat mak oke? hihi ;p kalau nak,mak ajaklaa abahh haa :D


oke, movie ney ala due kali je pun aku tengok kat cinema. gila ah na tengok gile movie ney, SUMPAH jeles gilaa ngan nieysa white apple ney. die da tengok before me! erghh waterpark *eh tetibe rase macam nak maen air *oke ttbe. maaf, saya tak mencarut taktak takk.
die balek rumah *rumah sewa, dengan senyuman lebar sampai nak koyak die tu kat aku erghh. geramm. die story die da tengok itu movie, aaaaaaaa! menjerit batinku ini tahu! ahhaha. eii mane bole! na tengok jugakk.


sedang aku terbayang ape yang die ceritakan ckit ckit pasal movie tu, aku punyela terbayang uwaaa, gila memberontak hatiku,. haha. nak tengok, ta bole jadi ney! tapi aku nak tengok dengan sapa eh? haa! dengan boyfie aku jela sape lagi en :D *tu pun tade,cano? :( haha konon bajet romantik ah tu na tengok together gether, tapi kalau da single tu, memang tak ah citenye. blablabla, oke! dapat dah teman  nak g nonton ^_^


tapiii, ade dalam satu hari tu, hari menolong lecturer sedunia *hehe taktak. lepas je kerja ngangkut bagai, bole lak kua berfoya foya ngn sir ;p hihi n thenn, tgk cite nurkasih :( sumpah nanges smpi saket kepale okee! ahhaha bongoks je. tapi SUMPAH rase bersalah gila dgn die, haih T_T tapi ape ape pon kene aa berterus terang even aku tipu die petang tu, sorry kawan.


tapi tapi tapii, aku tetap g tengok dengan teman aku ituu :)) bole lak aku nanges lagi, tapi secare sopan aa bahaha! malu aa der tunjuk depan member, kate BRO ADI ;p aku kan tough mane ley nanges hihi. 


okeee, mcm panjang lak entry ney,haha,senanye nak cakap jatuh cinta ngan lagu BERTEMU CINTA && TANPAMU hukkk sangat meruntun jiwa kentalku inii <3 sape yang ta tengok lagi, g tengokk la weyy! tapi aku konfom ramai gila da tengokk. :)) 4.5 bintangg



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...