Tuesday, 5 April 2011

SABAH DAY 3

3 april, hariney hari yg terakhhir kt bahbah ney, aih sedey pun ade wuu T_T. ariney xtvt bebas, lepas bekfes je anak anak dare serta makmak pegy perabeh fulus kat SABAH MARKET & FILIPINO MARKET, err aku tatahu ape beza die, tp yg SABAH MARKET tu mcm ala ala downtown gitula wuu. mcm mcm ade, err anjing cecomel pon ade agaga. n kt ctu juge laa aku terpegang katak, aku sgt PENGGELI katak weyy. haih mmg abeh geli geleman laa aku =______=' cube someone bgtw aku, takan aku pgg! bab aku engt plastik semate mate haha! eii. dlm perabeh duet tu, mcm bese, berphotogedik jugalaaa lalaala~

hehe naseb aunty na berphotogedik sama aku


haha tatahu nape mak senyum cenggitu


err makan lagi T__T


setelah ponek berjalan sini sano, den ngn pemily den berangkat ke bilik masing masing la. trus pulak rush untuk dinner at 7pm. kire sabah ney sumenye cepatla T__T mall nye pon kedai kedai sumela, tutup dlm 9pm, awww awalnya! mase diorg cepat enn, haruslaa. mlm tu ase sedey je haha ngade aa ckit na sedey sedey, yela ntah bile pulak dpt jmpe para aunties n uncles yg bes bes mcm mereka. seyesly they r rock bebeh! haha. naseb aa kan, kalau tak bosan jela kami para anak. gmb gmb di bawah untuk tatapan terakhir, mintak maafla, gmb je byk, wuu abeh berdarah mate korang tgk photogedik aku T_T ape ape pon, ta cukup senanye 3hari untuk ke sane. coz we got so much to do, tp ta kesampaian, mase kann emas~ 

hukk makan lagiii


disebabkan syg sgt na tglkn, kitorg bertige pakai baju yg same ;p


airport KK


nmpk ta aku sedey nmpk ta? T_T


tata Kota Kinabalu, Sabah =')

mwah kiri mwah kanan ;
ADILAH IZZATI MD SHAM







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...