Tuesday, 5 April 2011

SABAH DAY 2

okee pukul 5am bangun, aku kene bgn plg awal *bab aku siap plg lame* wuu sian aku, penat tahu ta. dala smlm tdo ta lena! asek terjage je keje, ntah pesal ntah. hahaha time na mndi baru sedar aku ta bwk toothpaste, tade pulak diorg na sediakan tootpaste, haih tepakse laa aku nek floor mak abah untuk pinjam wuu, sadisnyaa. takut takut je jln, mia bkn na teman! membungkang lg atas katil, hampeh tol. 

then afta we had our brekfes, trus trus je na g jalan da. sian kan kitorg? bukanla,lebey tepat kesian bdn aku, haha! bdk gomok mne byk gerak en ;p hihi. kitorg pepagy trus nak ke Mount Kinabalu citenye. tatapla gamba gamba inii,

mcm mne aku yg besa bole jd kecik dlm gmb ney haha. sabo jela.


err aunty tu ckp ney kat Nabalu, Kina tak lg, bab baru half, ke cane ntah aku un pening.
oke kitorg stop ctu pon jap je, lepastuu, haa ttbe kitorg kt tmpt "TAGAL", SG. MOROLI, KG, LUANTI BARU, RANAU. tmpt ney mcm kt KL jugala, i mean, tmpt ney mcm ikan kecik kecik yg men geli geli kt kaki org tu, haha. tpi kauuu, kat cney yg ikan besa punye. haha adela besa betis juga. grr aku yg geli geleman. takuiit, aku sorg je ta masuk har har har! ;p 

tgkla,besa ikan die, mmg aku brani na masuk T_T


makan lagii hihi



sejuk mcm dlm peti ais pulak T_T


pandai mia suh aku g bwh skali =______='


maka selepas kitorg da ber mcm mcm di cney, tibalah masa utk pulangg. okee perjalanan yg jauh, naek kematu punggungku agaga ;p tdo@melayan kerenah si "mia sara" wannabe tu, aha name die nur hannan najiha :) we had our dinner at hotel je. 

afta dinner, mia ajak teman g bank, okela coz sbela sbela je pon bgunan kompleks bagai. tpi kauu, kitorg bole la g tawaf sejauh mungkin, padehal bile da smpi bank yg di cari, blkg otel je =_________=' sadis betul aa. memalam ney, layan cerekarama kt bilik, nanges nanges aku tgk T__T sedey wokk. patu zzzzzzz~

mwah kiri mwah kanan,
ADILAH IZZATI MD SHAM








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...