Tuesday, 5 April 2011

SABAH DAY 1

oke entry kali ney aku na cecite cecite ckit psl Sabah bahbah. 1,2 n 3 april masetu fmly aku follow trip kot, trip yg di organized oleh mmbr skola abah ku. so ade dlm a few fmly yg followed. 4am da btolak ke airport psl at 5am we'll have to b there. da smpi, da kenal auty tu aunty ney, uncle tu uncle ney, we'll pegy tggu kt gate die. kebanyakan pon my dad's schoolmates, so kami dikelilingi oleh para senior :) hihi. around 6.40am da lekatkn diri atas seat dlm flight.


Syira, aku n mia

ta lame pastu, smpi. disambut meriah pula oleh Dato Nadzer. haa kau sejibik, haha

yg tengah tengah banner tu Dato Nadzer (standing)


perjalanan kitorg trus ke hotel. tp check in letak beg je, then trus ke destinasi yg tlah ditetapkan dlm program, ouhh T__T. err time tu nak kemane eh, err Pulau Manukan kot ta clap. disebabkan da 7tahun aku ta nek sampan/bot/wutever, aku agak gayat time tu T_T wuuu. 

Okee muke cover gayat haha


afta dat, smpila kat pulau ituu. we had our lunch there. bole pulakk perut aku bergandang gendut tali kecapi. haih! saket perut memulas, angin la tu, perut aku ney mmg demand, sentiase kene isi hehehee ;p kalau tak, abehlaa dari lagu jazz ke irama tradisional sampaila ke heavy metal punye, aigoo. mcm biase, anak anak pastinye mengalami kebosanan, jd kitorg un pegylaa jenjalan kt ctu, berphotogedik sana sini. da tu, na buat ape? sumenye xctvt dlm air, yg kitorg ta bawak ape ape, mmg rugi la. secare jujur,aku tapena nek banana boat, mia kate best T_T wuu. n aku tringin nek apetu, die mcm sotong tu, ala lupe la name die =___='

Cantek kan cantek kan? laut die mcm layer.


lepas kitorg da berphotogedik bagaii, tiba masa utk balek bilik, bole rehat ^__^ sgt penat. mlm pula, dinner di   Fisherman Village ke ape ntah, kat ctu we had our chinese food. aa yg kt ctu ade 9 kos. humangaii, mmg konyang tak terhinggo haha. sukela tu perut aku tu =_________=' wuu. kat ctu kitorg dtempatkan dalam bilik atas sampan ke bot aku pun da konpius x| haha. ponn berphotogedik jugaa lalala.


okee, mlm tu berakhir dengan segale speech dr uncle uncle yg ade kt ctu, wuu ramai btl bg speech. afta dat, kitorg dihantar ke bilik n time to sleep, ngantok gile viva laa. coz esoknye na bgn bekfes kul6.30. err awal sabah bekfes. 

mwah kiri mwah kanan,
ADILAH IZZATI MD SHAM













No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...