Saturday, 9 April 2011

RINDU MERINDU HAA

ohohoooi, ttbe trengat pulaa. td enan mak enon *jgn mara haa enan,lame ta pgl kau gitu* text, mntk no mmbr la gamaknye. dan dan terlanjur bertexting dgnnye, *texting ade terlajur gak er?*  bertanye khabar berhuha huha bagai. almaklum, da lame ta contact baahh. seperti biase ayatnye dari sekola, rupenye diingat sampai skang? oh my gucci ahha! ayatnye ialah, 'rindu nak dgr kau cte bongeng, sambil kpale goyang goyang.ahhaha' *okee,apetu bongeng nan?* aku lupe nak tny pula. die engt aku ney manraj sigh ke, ckp kpale goyang goyang bahh? haha! manraj,jgn mara dakuu wuu T__T

secare jujur aku wondering die engt aku lg ke tidok. aih aih sadis saja bila terkenang, *okee dah baku ttbe*. hurm tp ternyata! die mmg ta lupe daku, aww aww terharu laa non! wuu T_T harap perancangan kita untuk bertemu menjadi la ye kali ney. kalau tak aku jd mcm ney!

cop yg 3rd! *oke ttbe lg*


hahaha di atas bukti yg telah dipersembahkan kepada beta, bahawasanya dia tidak melupakan saya, saya luluskan buktinya!

nmpk tu gmbr kau tesergam indah tu -katanya


ahaha enan! ko jgn marah aku letak gmb ney. pade korang yg ase nyampah tu, haa da bole bawak tutup da blog aku yg ceciput ney =) suke hati akula nak ltk ape , belog aku ye dok. aha. makanya, aku terharu smpi nasi goreng aku nak hangus, naseb tak sempat, die ala ala je baru agaga ;p 

ape ape pon,aku doakan ainan tasneem ini, serta kgkwn aku yg len kt matrix situ sana sini, supaye korg berjaye laa wat final korg isnin ney. korg bole punye chaiyook korangg! fightinggggg oh! :D

mwah kanan mwah kiri,
ADILAH IZZATI MD SHAM




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...