Tuesday, 5 April 2011

BERGENDANG GENDUT BERSAME NURULAFIFAHBAHARUDDIN ;D

salam sejahtera ;) lame ta update belog ini, err adela dalam seminggu kot? wuuu. bajet bz laa kononnye. rase rase da free ariney bru aku rase rajin jari jemari ney na menaip. last thursday aku hang out ngn sorang mmbr lame, skola rendah wokk. lame sgt ta jumpe ney! last jmpe pon time aunty die kawen in 2005 ke? 2006? ahh 2007? haha okee aku lupe. antare antare tu laa. means da bbrp tahun enggak ketemu inii. rindu banget inii. wuu T_T tapii, kitorang last last decide ketemu berdua ajaa. bab yg laen ta cuti n bz en, da alang alang aku cuti sem ney, die pon cuti, haa bergendang gendut together laa :D 

Nurul Afifah Baharuddin diberi name. lahir pada 18february. aha, mcm biodata pulak. die still comel mcm dulu, kecik molek je orgnye. tapii kauu, haha hebat la juga. aku secare jujur mengagumi die ney. oke ntahh aku tatahu kenape, yg pntg aku agak kagum n bangge ngn die ney haha! memandangkan kitorg ney suke melalak sini sane, kitorg decide pegy karok atas tajaan die hehe, err kt sogo jela, coz bole jenjalan usha shawl dan sebagainye. 

dalam aku tunggu 2pm, aku n pipah duk jenjalan kat dlm sogo nun, belek sane sini la mcm bese tanpe membeli hihihiii ;p thenn, ttbe ade orang tego ceni,

org tu ; woi woi kau buat ape sini?
aku ; =_________=' (mencari cari) last last tenampak abg zack huahua.
aku lagi ; eh ehh abg zack laaa (sambil sengih sengih, haha.)

wuuu, die adelah unimate aku, err class rep jugaa. bole pulak tjumpe org yg kite kenal, coz aku tasuke kalau terjumpe terjumpe org yg aku kenal, haha tatahu nape. beburak sat ngn die bagai, brula g ke tmpt yg ingin dituju. dalam melalak itu ini, walaupon sore aku sedap sangat, *ohh tgn di bahu yee* aku tetap gagah melalak har har har! oh ya, dr dulu smpi skang, sore pipah awesome! bg akulaa. aku dga pon nek bulu roma haha. bab tang note tinggi mesti sore die pon tinggi, err btw, kitorg tersedar speaker bilik tu pecah bile da nak akhir akhir tu. ahahah aku tatahu salah siape, mgkn da lame ke speaker die menahan sore ong kedek kedek mcm sore aku x) hihi.

aku pon record laa salah satu lagu yg die nyanyikan, selamat nonton :)


video

haa amacam? ade bran? hihi, pape pun i had so much fun dat moment. thnx pipahh! mwah kiri mwah kanan!

akan merinduimu,
ADILAH IZZATI BT MD SHAM





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...