Saturday, 26 March 2011

TERKENANNGGG 1

alamakk, bape hari lagi ney na start new sem, erghhh malassss. *okela tuu dilaa, 2 sbjcts je punn,ta lame, sbulan lebey jee!* oh, oke la kalau mcm tu! hihi. tapii, alahaii bes ke ta bes neyy nnt? sume org pon tahu (err unisel's students) yg Faculty of Business / FoB akan pindah kampus kat Shah Alam start new sem ney, which is my 3rd sem. aigooo, ta suke laa! mcm batak je na pindah pindah Shah Alam, err kire mcm 'bosan' ngn bandar? *ececeyy kau dila, kau duk bandar punnn, jalan preng sane preng sini pun kau tatahu!* ohh ehh? oke aku diam. tapii,ntahh asal aku rase mcm ta berkenan  sgt na pindah ney. i suda fall in luv dgn kampus Bestari Jaya youu. err sebabbb, adee adee, hurmm hurmm, haa monyettt! ohhh aku suke monyett ;( mcm mane neyy nnt ta jumpe monyet monyet sekaliann ouh tidakk! erghh. stop. 

Pepagy yg indah bak sirna yg berkilau *okee,sirna pun aku tatahu sebenanye* ney aku terkenang Unisel Bestari Jaya nunn di pendalaman woot woot ^_^ kat Batang Berjuntai nun. haih. teringat saat saat akhir kat sane. alahaii, lepas ney rindulaa na berpeleseran a.k.a lepaking bersame teman teman seperjuangan termasuk yg tidak seangkatan, tetapi seperjuangan laa. haa paham ta? err, pahamkan. uishh, mcm ape je rase sedey ney, sampai buat aku rase mcm na tuka course je *err takan punye* aigoo. last moment kat sana,ade a few times aku lepaking dgn bbdk telebey lebey air serta minyak ney ; 

Tuan Nazrin ; haha sori tuan,sape suh tunjuk gigi



Aush di depannn =)
Zamzam ; Zamir Rizuan ; si panjangg =_____='

Yol ; posing menggedik kan kan kann









diorang ney sume bukan seangakatan dengan aku, tapii seperjuangan haaa :D ahhaa. diorg bbdk IT. weyy bile korang korang ney reti na blnje aku makann? aku ta sanggup utk berdiet lagyy. *haishh susa la kalau diet salu ta menjadi* korang korang korang jgn lupe aku T_T err,aku takan lupe korang, err ;p insyaAllah hihi. semoga kita berjumpa lagy di waktu yg akan datang di tempat yg sama selagy hayat dikandung badan, selagi ada rinduu, selagi ada waktuu, biar beribu batu, akan kita bertemuu. *oke dahh mepek*



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...