Monday, 28 March 2011

JUJURNYA! :D

okeee, tadii, setelah beberape ketika aku meng-online-kan mukabuku akuu, atauu FACEBOOK akuu, aku on pula IM yg salu dibawah takhtanya tu woot woot ^__^ . mcm biase bile mmbr tego / aku tego bagai, pasti akan pokpek pokpek smpi penat & ilg busan. 


thennn, adelaa sorang makhluk tuhan berjantina lelaki dan bernama ANGAH jee die letak. aku sendiri tatahu ape name betul die haha! ade dlm kitorg berchatting bagai, ttbe je die nak kasi aku satu teka teki, hahaha! teka teki die mmg HEBAT! kau tak jangke pon teka teki die tuu.


teka teki die berbunyi mcm ney -


ANGAH ; siapa nama budak nie
ciri2 gemok,stdy unisel,kuat mkn,
:)
bgtau nama jee
AKU ;ADILAH IZZATI BT MD SHAM
:D *dengan banggenye aku jwb disertakan dgn senyuman manis bak lollipop*
ANGAH ; wah!!
jawapan yg sgt...................
topat
:)
AKU ; MEKASEH! :D

HAHAHAHA! woaaahh tersentuh hatiku bila die berlaku jujur terhadap diri ini, hahaha. alaa sume org pon tak perfect kann, apetah lagy aku insan yg lemah lagi longlai ini. hehehe. tapi aku suka dia! bukan suka apa laa. sukekan sikap die yg mcm ituu. bgs die seorang yg telus. aku terime sikap ney, daripade bermuke muke or ckp belakang, kamu kamu kamu pon mesti ta suke kann?

haha ape ape ponn, aku tetap bersyukur dengan diri akuu :D open sudaaa =)
makanya, kita harusla makan dengan lebih byk untuk ber+ bulat seperti bolaa :D


4 comments:

  1. hamboii,kemain jujur dia.HAHA.

    ReplyDelete
  2. bahaha tahu tidak mengapaa, lagi jujur dr abang aku yg sgt JUJUR tu x)

    ReplyDelete
  3. haha yeaaa ;p tp bgs laa tp jgn melampau laa haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...