Tuesday, 29 March 2011

atokkk, macek na juge? hehehe

salamm, hariney mcm mcm jadi *walauuupunnn duk uma je tak kluar kluar* . aku pun naek tension daa. oh ya, untuk yang bace entry ney, seperti anda sedia maklum/tak maklum, sila maklumkan ye haha, yg aku ney newcomer weyy huiyaii, sgt sgt baru haha. err adela dlm beberape hari yg lps bru wujud blog ini :d wujudnya acc ini since 2006, tapi diaktif serta diupdate bagaikan since err na abeh abeh bulan ney T_T haha, mengambil mase err6thn plakk aku na mengjinak jinakkan blog aku ney, puas jugaklaa duk sental sental, err habuk byk sgt, err ade yg berhabitat di blog aku juga T_T

ahh, lupa kang, dala macek, haha aku buat entry ney senanye utk ATOK :D hihi. aku kan macek, ta naek pangkat lagi mcm ATOK ^_^V peacee *okee mengade lebey aku*. dlm sebuk stalk blog para blogger, aku terusha 1 entry yg beginila, haha. so, aku rase y not aku try hihi. 


ahh bebel lagi, mangap, aku kurang bebel rini, so abeh laa tekeluar disinii. ATOK buat segmen utk promote blog blog yg cool/ tak cool *err mcm blog aku,aku baru lg la weyy T_T*  woot woot~ aku malu, tp mahuu haha ;p ATOK,tape kan? hihi. blog ney pon baru acah acah, so byk yg tatahu T_T ATOK ajar ajar la ye,mekaseh ! :D


ATOK hensem :D

9 comments:

  1. ooo,jom berblogging blk,.hehe,.comey weh header u,.hehe,.thanks sudi snggah n komen,.jom kte bw smpai lebam mlm ni,ahaks,.

    ReplyDelete
  2. CN ; ha laa, na berkepak balek aa ney ;p comey? itu satu perli tu T_T haha berjerawat habeh. harihari lebam CN wuuu ^_^

    ReplyDelete
  3. heyyy kekanda busuk =__________='

    ReplyDelete
  4. aktif blog bestttttttt hehe..welcome

    ReplyDelete
  5. PEMBAWA WACANA ; kan kan? haha ;p
    KAK FYNA ; ahaha, thnx 4 the welcoming x)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...