Tuesday, 29 March 2011

atokkk, macek na juge? hehehe

salamm, hariney mcm mcm jadi *walauuupunnn duk uma je tak kluar kluar* . aku pun naek tension daa. oh ya, untuk yang bace entry ney, seperti anda sedia maklum/tak maklum, sila maklumkan ye haha, yg aku ney newcomer weyy huiyaii, sgt sgt baru haha. err adela dlm beberape hari yg lps bru wujud blog ini :d wujudnya acc ini since 2006, tapi diaktif serta diupdate bagaikan since err na abeh abeh bulan ney T_T haha, mengambil mase err6thn plakk aku na mengjinak jinakkan blog aku ney, puas jugaklaa duk sental sental, err habuk byk sgt, err ade yg berhabitat di blog aku juga T_T

ahh, lupa kang, dala macek, haha aku buat entry ney senanye utk ATOK :D hihi. aku kan macek, ta naek pangkat lagi mcm ATOK ^_^V peacee *okee mengade lebey aku*. dlm sebuk stalk blog para blogger, aku terusha 1 entry yg beginila, haha. so, aku rase y not aku try hihi. 


ahh bebel lagi, mangap, aku kurang bebel rini, so abeh laa tekeluar disinii. ATOK buat segmen utk promote blog blog yg cool/ tak cool *err mcm blog aku,aku baru lg la weyy T_T*  woot woot~ aku malu, tp mahuu haha ;p ATOK,tape kan? hihi. blog ney pon baru acah acah, so byk yg tatahu T_T ATOK ajar ajar la ye,mekaseh ! :D


ATOK hensem :D

iHATEit

ahhhhhhhhh! aku tertekannnnnnnnnnnnnn ! nape aku mcm neyyyyyyy. ahhhhhhhhhhhh!



aku pun tatahu laa apa aku na buat bagai, oh yaa, FB aku telah di deactive kan atas sebab *tatahu*. aku akan mengaktifkan ia balek, tp tatahu bile. it will b temporary, i juz dunno how long. tata FB T__T







Monday, 28 March 2011

JUJURNYA! :D

okeee, tadii, setelah beberape ketika aku meng-online-kan mukabuku akuu, atauu FACEBOOK akuu, aku on pula IM yg salu dibawah takhtanya tu woot woot ^__^ . mcm biase bile mmbr tego / aku tego bagai, pasti akan pokpek pokpek smpi penat & ilg busan. 


thennn, adelaa sorang makhluk tuhan berjantina lelaki dan bernama ANGAH jee die letak. aku sendiri tatahu ape name betul die haha! ade dlm kitorg berchatting bagai, ttbe je die nak kasi aku satu teka teki, hahaha! teka teki die mmg HEBAT! kau tak jangke pon teka teki die tuu.


teka teki die berbunyi mcm ney -


ANGAH ; siapa nama budak nie
ciri2 gemok,stdy unisel,kuat mkn,
:)
bgtau nama jee
AKU ;ADILAH IZZATI BT MD SHAM
:D *dengan banggenye aku jwb disertakan dgn senyuman manis bak lollipop*
ANGAH ; wah!!
jawapan yg sgt...................
topat
:)
AKU ; MEKASEH! :D

HAHAHAHA! woaaahh tersentuh hatiku bila die berlaku jujur terhadap diri ini, hahaha. alaa sume org pon tak perfect kann, apetah lagy aku insan yg lemah lagi longlai ini. hehehe. tapi aku suka dia! bukan suka apa laa. sukekan sikap die yg mcm ituu. bgs die seorang yg telus. aku terime sikap ney, daripade bermuke muke or ckp belakang, kamu kamu kamu pon mesti ta suke kann?

haha ape ape ponn, aku tetap bersyukur dengan diri akuu :D open sudaaa =)
makanya, kita harusla makan dengan lebih byk untuk ber+ bulat seperti bolaa :D


MAT REMPIT? HIHIHII.

salam. haha ariney aku seperti biase duk uma sengsorang lagii. almaklum tengah cuti sem lagi ney haa. so terpakse laa habehkan mase depan lappy mcm anak remaja yg laen ;p nak keluar, duet yg adoo.

 so lepas aku belek belek utube mcm selalu, terusha laa vid oh yeah! yg disiarkan kat astro warna. tengah bosan tahap dewa mmg bgs laa layan video ney dapat menyahkan kebosanan yg melanda diri ini. bile da tgk, terkeluar laa kuman kuman bosan yg jahat tu dari diri aku melalui mulut, yela ketawe kan. sampai aku rase aku ketawe mengalahkan ultraman kot, err tak, cicakman! eh bukan, pokemon! ahh pape je aa.

 actually ney video lame, haha tapi ape salahnye mengimbas ngimbas gituu. haha makanya sila laa tonton pade yang tak menonton lagi. kalau tonton lagi sekali, ape salahnye kann, derma mase hihi ;p


Saturday, 26 March 2011

TERKENANNGGG 1

alamakk, bape hari lagi ney na start new sem, erghhh malassss. *okela tuu dilaa, 2 sbjcts je punn,ta lame, sbulan lebey jee!* oh, oke la kalau mcm tu! hihi. tapii, alahaii bes ke ta bes neyy nnt? sume org pon tahu (err unisel's students) yg Faculty of Business / FoB akan pindah kampus kat Shah Alam start new sem ney, which is my 3rd sem. aigooo, ta suke laa! mcm batak je na pindah pindah Shah Alam, err kire mcm 'bosan' ngn bandar? *ececeyy kau dila, kau duk bandar punnn, jalan preng sane preng sini pun kau tatahu!* ohh ehh? oke aku diam. tapii,ntahh asal aku rase mcm ta berkenan  sgt na pindah ney. i suda fall in luv dgn kampus Bestari Jaya youu. err sebabbb, adee adee, hurmm hurmm, haa monyettt! ohhh aku suke monyett ;( mcm mane neyy nnt ta jumpe monyet monyet sekaliann ouh tidakk! erghh. stop. 

Pepagy yg indah bak sirna yg berkilau *okee,sirna pun aku tatahu sebenanye* ney aku terkenang Unisel Bestari Jaya nunn di pendalaman woot woot ^_^ kat Batang Berjuntai nun. haih. teringat saat saat akhir kat sane. alahaii, lepas ney rindulaa na berpeleseran a.k.a lepaking bersame teman teman seperjuangan termasuk yg tidak seangkatan, tetapi seperjuangan laa. haa paham ta? err, pahamkan. uishh, mcm ape je rase sedey ney, sampai buat aku rase mcm na tuka course je *err takan punye* aigoo. last moment kat sana,ade a few times aku lepaking dgn bbdk telebey lebey air serta minyak ney ; 

Tuan Nazrin ; haha sori tuan,sape suh tunjuk gigi



Aush di depannn =)
Zamzam ; Zamir Rizuan ; si panjangg =_____='

Yol ; posing menggedik kan kan kann









diorang ney sume bukan seangakatan dengan aku, tapii seperjuangan haaa :D ahhaa. diorg bbdk IT. weyy bile korang korang ney reti na blnje aku makann? aku ta sanggup utk berdiet lagyy. *haishh susa la kalau diet salu ta menjadi* korang korang korang jgn lupe aku T_T err,aku takan lupe korang, err ;p insyaAllah hihi. semoga kita berjumpa lagy di waktu yg akan datang di tempat yg sama selagy hayat dikandung badan, selagi ada rinduu, selagi ada waktuu, biar beribu batu, akan kita bertemuu. *oke dahh mepek*



SORANGG SORANGGG

Salam, kepade sesape yg sudi bace. hariney baru aku terase mcm alone. maybe psl aku tgl sengsorang kt rumaa skarang ney, err cop, *sebelum ney pun sorang je* . aaa maybe jugaa today is saturday kann, so rase mcm sebatang kera pulak wuuu. 
mak ; pegy hospital, keje katenye. 
abah ; lps hantar mak, die balek trus kua balek, siap smart smart.


aku ; 'abah, na pegy mane?'
abah ; 'ade keje haaa'
aku ; 'aaaaaaaaaaaaa okee' *siannye aku berseorangan di pagi mulia ini* T_T

apekan dayaa, aku pun dgn rela hatii melepaskan mereka pergy mencari rezekii. untuk aku jugakk, dala aku ney suke mntk mcm mcm, boros pulak tu, haih haih. lalu aku kemaslaa brg brg yg mak abah beli kt pasaraya pak aji kat Bdr Tun Razak pepagy td. err cume, udang, ikan serta seangkatan dengannye, aku tak siang lagy, aku malamkan diorang dulu ngeh3 ;p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...